Wanneer je een huis binnenloopt, word je misschien meteen aangetrokken door de vloeren en tegels. Als je het niet weet, vloeren en tegels zijn de “binnen” laag van elk gebouw gemaakt van antisliprubber of ander materiaal. Meestal zijn de vloeren en tegels het eerste dat opvalt wanneer u het huis binnenkomt. Naar mijn mening is de eerste indruk die u uw bezoekers geeft (of het nu vrienden, buren of familieleden zijn) vaak gebaseerd op de eerste indruk die ze krijgen van het huis zelf. Daarmee bedoel ik dat de eerste indruk die u uw bezoekers geeft bij het betreden van uw huis, gebaseerd kan zijn op wat ze binnen in het huis zien.

Tegels en vloeren kopen

Om een snelle vergelijking te maken tussen laminaatvloeren en houten vloeren, laten we aannemen dat we een kamer in een gebouw maken. Als de kamer van massief hout of gips was gemaakt, zou het hout of gips eruit springen als een pijnlijke duim. Dit komt omdat massief hout en gips zich niet lenen om op de kale vloeren te worden geïnstalleerd en tegels zouden een absolute no-go zijn. In veel gevallen is het gebouw echter klaar en zijn de vloeren en tegels al geplaatst. Laten we van deze kamer een gezellige woon- / eetkamer maken, dus gaan we laminaatvloeren plaatsen in plaats van massief hout of gips.

In dit geval zal de houten laminaatvloer perfect werken met de massief houten vloer. Als we de vloeren en tegels echter vervangen door keramische vloeren, wordt de wateropname een probleem. Als we keramische vloeren gebruiken met wateropname als probleem, hebben we een enorm probleem. Het probleem met keramische tegels is echter niet zozeer de wateropname als wel het probleem van het bezinken van de vloer.

Als u problemen heeft met de opname van water, moet u wat speurwerk doen om erachter te komen waarom uw vloeren en tegels niet goed slijten. Een goede vuistregel is dat u uw vloeren en tegels minstens één keer per week schoonmaakt. Die regel werkt ook voor je laminaatvloer. Als je niet het gedoe wilt hebben met het schoonmaken van de keramische tegels of laminaatvloer, kun je de was kopen om de schoonmaak voor je te doen.

De was helpt je om de vloeren en tegels heel goed te reinigen. Onthoud echter dat niet alle wassen gelijk zijn. Sommige wassen laten watervlekken achter op uw vloeren, terwijl andere de vloeren volledig schoon achterlaten. Probeer een was te vinden die uw vloeren mooi en glanzend maakt zonder vlekken of markeringen. Als je reguliere schoonmaakproducten gebruikt en de vloeren regelmatig schrobt, komen de vlekken alleen terug als je een was gebruikt die de vloeren nat laat aanvoelen.

Als je een meer complete reiniging wilt, kun je ook een vochtige dweil gebruiken om de vloeren en tegels schoon te maken. Een vochtige dweil kan ook worden gebruikt om de was van de keramische tegels of laminaat houten vloer te verwijderen. Vergeet echter niet om de mop op hoog vuur te zetten, anders smelt de was. Een ander voordeel van het gebruik van een vochtige dweil om uw vloeren en tegels schoon te maken, is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over waterschade. Als u iets op de vloer morst, verwijdert u de vloeistof snel voordat deze hard wordt. Zo hoeft u niet te betalen voor een nieuwe verdieping.

 

Tegels kiezen ?

Eurostone NV – Tegels, Natuursteen, Parket, Laminaat … De ruimste keuze aan tegels, badkamertegels, natuursteen en houten vloeren vind je in onze showroom van meer dan 1.200 m². Eigen professionele plaatsing.

restpartij pvc vloer gezocht?

Het kan. Een goede laminaatvloer voor weinig geld. Hoe? Met een restpartij laminaat van een gerenommeerd merk! Floorsite heeft ze regelmatig; restpartijen van merken als Berry Alloc, Forbo, Meister, Quick-Step,Ambiant, Pergo, Kronotex, mFLOR, Parador, Can-Do, Douwes Dekker, Meister, Gerflor, Tarkett, Kronoterm Beautifloor, Moduleo,Floorline, Balterio, VivaFloors en Krono.